Over ons >

 

Wellicht kent u de volgende probleemstelling. U kent uw bedrijf en uw markt als geen ander. U weet ook dat een eigen website een goede aanvulling is op de communicatie met uw (potentiële) klanten en markten. Bekende uitspraak is, als je niet aan de bal bent kan je ook niet scoren, dat is een ABC-tje. Maar hoe kunt U dat het beste bewerkstelligen?

ABC Sites geeft u de mogelijkheid om eenvoudig én tegen geringe kosten zelf een professionele website op te zetten en te onderhouden. Daarnaast kunt u uw website voorzien van allerlei interessante mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een Image-Roll-Over, Tickertape, etc.

Een ander kenmerk van ABC Sites is het releasebeleid. Upgrades worden geinstalleerd bij beschikbaarheid, zo heeft u altijd de beschikking over de nieuwste mogelijkheden.

Bij het ontwikkelen van ABC Sites is gebruik gemaakt van jarenlange ervaring op het gebied van 'Content Management Systemen'. CMS staat voor het managen, beheren van uw websites, de tekst, plaatjes en indeling. ABC Sites is speciaal ontwikkeld om bedrijven tegen een reëel tarief de mogelijkheid te bieden en gebruik te maken van een Content Management Systeem om de website te kunnen onderhouden.

Met ABC Sites kunt u ook uw bestaande website voorzien van het CMS. U kunt na conversie dan zelf nieuwe informatie op uw website plaatsen of aanpassen.

Wilt u meer informatie dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

ABC Sites Lindenstraat 5 - 1015 KV, Amsterdam - mail abc-sites  - 020-6238018
Algemene Voorwaarden