Tips & Trucs

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Een verzamelnaam van technieken om een site beter vindbaar te maken voor zoekmachines. Hier enkele tips waarmee u de site kunt optimaliseren:

Gebruik zoekwoorden in de titel
Zorg ervoor dat het gezochte woord of zinsdeel in de titel van de pagina voorkomt. Het is belangrijk om elke pagina te voorzien van een unieke titel.

Anchor Text
De anchor text is de tekst binnen een link. Dit is een belangrijk onderdeel van de zoekmachine-optimalisatie. Zorg dat de links die u maakt duidelijk zijn.

Link Populariteit binnen de website
Zorg ervoor dat u zo veel interne links heeft dat als redelijk kan worden beschouwd. Gebruik zoveel mogelijk anchor tekst waarin de inhoud wordt omschreven om daar mee de waarde te verhogen van de link.

Inkomende Links moeten relevant en actueel zijn
Zorg ervoor dat er een goede onderwerp relatie bestaat tussen de sites/pagina en de links naar de verwijzende pagina's. Zorg er tevens voor dat de tekst op de pagina relevant is voor eventuele zoekwoorden.

Gebruik Keywords in de hoofdtekst
Het is van belang gebruik te maken van de keywords over de gehele pagina, in de zichtbare tekst, maar let op enkel daar waar het zinvol is. Het is de mix van alle woorden op de pagina die u helpen te bepalen waar de pagina over gaat. Let op, niet bedriegen, en zaken vermelden die uit de context van de pagina zijn!

Geen overlappende titel en metatags maken
Het is belangrijk dat elke pagina een unieke titel heeft en zorg er tevens voor dat niet de gehele site dezelfde metatags heeft. Het enkel dupliceren meta-tags op de gehele site kan er zelfs voor zorgen dat de site zakt in de zoek machine ranking.

Dit zijn slechts enkele tips voor SEO. Indien u meer informatie wilt over SEO en/of uw site ter beoordeling wilt aanbieden, gelieve dan contact met ons op te nemen.

 

ABC Sites Lindenstraat 5 - 1015 KV, Amsterdam - mail abc-sites  - 020-6238018
Algemene Voorwaarden