Beheer

Content Management

Het Content Management Systeem van ABC Sites behoort tot de toppers op het gebied van webbeheer. Alle denkbare functionaliteiten zijn beschikbaar. Toch blijft het opzetten en het beheer van uw website eenvoudig tot aan de vormgeving toe. Het CMS is klaar voor de toekomst! Later- uitbreiden of aanpassen van uw website vormt geen enkel probleem bij het gebruik van het ABC CMS. Zo heeft u altijd een systeem dat zich geheel aanpast naar uw wensen en eisen.

Eenvoud voorop
Om uw website actueel te houden is gebruikersgemak een eerste vereiste. Het Content Management Systeem van ABC Sites voldoet aan de hoogste professionele eisen.
Intuitief en mooi. Zo gebeurt tekstverwerking in een onderdeel van het CMS zoals u dat gewend bent bij Word. Met behulp van een WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get Editor) kunt u direct de inhoud wijzigingen op de pagina's waar deze getoond wordt

Blijvend flexibel
Met ABC Sites blijft uw website geheel flexibel. U kunt altijd veranderen wat u eens heeft ingevoerd uiteraard zonder dat uw gegevens verloren gaan. Menu-items van volgorde veranderen bijvoorbeeld is een kwestie van een aantal klikken

Content management veilig en vertrouwd
Door via uw webbrowser in te loggen in het Content Management Systeem heeft u overal waar u over Internet beschikt, toegang tot uw website. Uw inlogcodes waarborgen de veiligheid ervan.U hoeft dus niets te installeren. Er kan dus ook niets fout gaat bij de installatie en mocht uw computer het een keer begeven: voor uw website heeft dat geen gevolgen!

CMS ook voor bestaande websites
Het Content Management Systeem is ook toepasbaar in uw bestaande website. Het is in uw site in te voeren zonder dat de vormgeving van uw website aangepast moet worden. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem om gelijktijdig aanpassingen / verbeteringen in uw bestaande site door te voeren naar gelang uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Opties ABC CMS
Het aantal opties en mogelijkheden van het ABC CMS zijn vrijwel onbeperkt. Geheel op maat kunnen wij modules voor u ontwikkelen.

 

ABC Sites Lindenstraat 5 - 1015 KV, Amsterdam - mail abc-sites  - 020-6238018
Algemene Voorwaarden