Vormgeving

Het uiterlijk van uw website telt!
Uw "klant" heeft sterk de behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘kwaliteit’, ‘service’ en ‘betrouwbaarheid’. Om uw klant en doelgroep duidelijk te maken dat juist ú de juiste partner voor hen bent is het van belang dat uw bedrijf een solide en consistente uitstraling heeft door weloverwogen communicatiestrategie en webdesign. De website en het design van de website kunnen hierbij in sterke mate bijdragen.

Onze werkwijze.
Het ontwerp en ontwikkeling van uw website wordt in nauw overleg met u opgezet. Op gezette tijden presenteren wij u de gemaakte ontwerpen van de website en passen deze aan de hand van uw wensen aan. Wanneer het design van de website geheel naar uw tevredenheid is zetten wij de website op in daadwerkelijk functionerende pagina’s. Vanaf dat moment kunt u – op een alleen voor uw toegankelijke plaats- de voortgang van de website volgen via internet. Wederom verzoeken wij u regelmatig om terugkoppeling en nemen we al uw wensen en eisen mee in de website ontwikkeling

Vormgeving wijzigen binnen het CMS.
Binnen ons CMS is niet alleen de text, plaatjes, documenten en database-content gemakkelijk aan te passen. Wij gaan veel verder in de mogelijkheden. Zo is de vormgeving middels het CMS te wijzigen, ook achteraf. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw site te voorzien van een nieuwe layout zonder dat dit concequenties heeft voor de data.

 

ABC Sites Lindenstraat 5 - 1015 KV, Amsterdam - mail abc-sites  - 020-6238018
Algemene Voorwaarden